top of page

Nyheter

Søk

Våre første kurs!

Onsdag 24. oktober hadde vi en knall start med de første to kursene våre.


Vi startet dagen med et Spesialsøkskurs på ettermiddagen.

Her hadde vi tre deltakere med tre veldig ivrige og kjekke hunder. De fikk prøve seg litt frem og hundene klarte seg veldig fint. De fikk venne dem til klikker og starte dem på plattform. Alle hundene tok det ganske fort og begynte å skjønne at det var noe med plattformen de skulle.

Vi ble helt imponert over hvor stor fremgang hundene hadde på bare de 30 minuttene hver de fikk på plattformen.


På kvelden hadde vi et Frykt Fri håndterings kurs, som også gikk utrolig bra.

Her hadde vi to deltakere med to kjekke og greie hunder. Den første hunden som het Chilli var ikke veldig kjent med klikker fra før, men lærte seg det fort. Vi øvde nesetarget, men dette viste seg å bli litt vanskelig for Chilli, så neste runde prøvde vi med bryst target på stol noe som fungerte mye bedre. Chilli ble etterhvert mer trygg og viste fin progresjon.

Den neste var en hund med som het Harley. Han kom med høyt energinivå og veldig ivrig. Vi begynte med hake target i hånd på han, men gikk etterhvert over til stol for å gjøre det litt lettere for han. Han hadde godt fokus og klarte seg veldig bra.

Begge hundene var utrolig flinke og hadde veldig god progresjon i treningen.


Vi fikk gjort oss en god erfaring og vi fikk lært mye, både om hva vi gjorde bra og hva som kunne blitt bedre. Det ble en strålende start på kursene og vi ser frem til og gleder oss å holde mange flere!



10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page